SVRC

In 2007 is S.V.R.C. (Sanctus Virgilius Rugby Club) opgericht door een aantal enthousiaste Virgilianen. De teams bestaan dan ook uit volledig Virgilianen Inmiddels is SVRC bezig aan het twaalfde seizoen in haar bestaan, en is het uitgegroeid tot een vereniging met een team in de 3e klasse zuidwest en een cluster team samen met Thor en DSR-C welke speelt in de 4e klasse noordwest.

We trainen wekelijks op woensdag en vrijdag onder leiding van een professionele trainer op het rugbyveld bij Faculty X van  de TU Delft. Op zondagen spelen beide teams een wedstrijd in Delft of ergens anders in het land waarbij het eerste team wordt begeleid door een professionele coach.

Buiten deze twee teams hebben we ook nog een dames team waar op dit moment een klein team enthousiaste dames bezig is dit te laten groeien tot ook een volwaardig competitie team. Zij trainen op woensdagavond.

Ook hebben we nog een jonghe honden team speciaal voor alle nieuwe leden die weinig of nog nooit hebben gerugbyd, hier wordt in een snel tempo de basis van het rugby uitgelegd waardoor zij na een jaar ook goed kunnen rugbyen. Ook de jonghe honden trainen op woensdagavond.

One Reply to “SVRC”

  1. Hi, I’m an Aussie and an old rugby player. I’m in Delft for the next month at least, possibly 2 months. I played competitive rugby as a man until I was 32 yo. I’m too old to play now (59 yo), but I would enjoy watching a game or two. I could even help out a bit at training – I played no 8, and know a bit about forward play. Can you please tell me if you have any games in Delft in January or February?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.