Home ouddddddd

Sanctus Virgilius Rugby Club

SVRC

In 2007 is S.V.R.C. (Sanctus Virgilius Rugby Club) opgericht door een aantal enthousiaste Virgilianen. Het team bestaat dan ook volledig uit leden van Virgiel. Inmiddels is SVRC bezig aan het dertiende seizoen in haar bestaan, en is het uitgegroeid tot drie teams die lekker meedraaien in de competitie.
We trainen tweemaal per week op het rugbyveld bij het sportcentrum van de TU Delft onder leiding van een ervaren trainer en een gedreven manager. Op zondag spelen we een wedstrijd, waarvan de derde en vierde helft de zwaarste zijn. Daarnaast wordt er regelmatig geborreld op de sociĆ«teit, gaan naar toernooien toe, kijken we wedstrijden op de sociĆ«teit of wordt er een trip georganiseerd.

TRAINING

Elke woensdag- en vrijdagavond op het rugbyveld bij X. Wil je graag een keertje meetrainen? Neem dan contact op!

WEDSTRIJDEN

Elke zondag wordt er een wedstrijd gespeeld door het eerste, tweede en dames team van SVRC. Kom vooral langs kom een keertje te kijken!

ACTIVITEITEN

Gehele het hele jaar worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor de leden van SVRC. voorbeelden hiervan zijn de Guinnessborrel, MiniTrip en het Jonghe-hondendiner.

Email
Algemeen: svrc@svrc.nl
Voorzitter: vz@svrc.nl
Penningmeester: penning@svrc.nl
Wedstrijdsecretaris: ws@svrc.nl
Intern: intern@svrc.nl

Correspondentieadres:
KSS Alcuin
t.n.v. SVRC
Oude Delft 57
2611BC Delft

Adres sportcentrum:
X TU Delft
Mekelweg 8-10
2628CD Delft